Study & Meet Käyttöehdot

Käyttämällä Study & Meet -palveluja, tiloja ja verkkosivuja sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:


 1. Löydät tietoja palvelustamme stydymeet.lamk.fi -sivustolta. Varaamme oikeuden muuttaa tietoja ilman erillistä ilmoitusta. 

 2. Emme takaa että tilasta löytyy vapaata työskentelytilaa, jos varausta ei ole tehty. Varauksen tekijällä on aina etuoikeus varattuun tilaan.

 3. Tilavarausta voi perua varausajan alkamiseen asti.

 4. Tunnin (1h) varaus oikeuttaa 55 min oleskeluun varatussa tilassa. Viimeisenä varaustuntina tilaa tulee jättää 5 min vaille tasan.

 5. Palvelumme käyttäjänä olet velvollinen varmistamaan, että kirjaudut sisään kulkutägillä.  Tarvitset tilaan kulkutägin. Oven lukitukseen tarvittavan tägin saat ala-aulassa sijaitsevasta Infosta. Jos omistat jo LAMK -tägin, sinulla on Study & Meet -palveluun liittyviin tiloihin pääsyoikeus. Kummassakin tapauksessa tee tilavaraus Study & Meet -palvelun kautta.

 6. Lue rekisteriseloste. Käyttäjätietojen turvallisuus on meille tärkeää. 

 7. Olet vastuussa siitä, että meille ilmoittamasi tiedot ovat oikeat. Hallinnoit itse Stydy & Meet –käyttäjätiliäsi, ja olet myös vastuussa tietojesi päivittämisestä.s

 8. Olet vastuussa käyttämistäsi tiloista ja niiden irtaimistosta ja korvausvelvollinen vahingoista FellmanniCampuksen irtaimistolle tai kiinteistölle. Vahingon sattuessa tulee sinun ilmoittaa tästä saman tien soittamalla nroon 044 708 1347. Laiminlyönnistä voimme lopettaa Stydy & Meet -tilisi ilman erillistä varoitusta. 

 9. Vieraita saa kutsua ainoastaan huoneen maksimihenkilömäärän mukaan. 

 10. Olet vastuussa vieraistasi.

 11. Kokouksen järjestäjänä tulee sinun lähteä viimeisenä ja varmistua siitä että tilat ovat tyhjät ja siistit seuraava varausta varten.

 12. Olet itse vastuussa omista laitteistasi ja irtaimesta omaisuudesta.

 13. Pidä tilisi ja salasanasi omana tietonasi ja säilytä se varmassa tallessa. Ne ovat henkilökohtaisia. 

 14. Jos epäilet että tilisi ja salasanasi on joutunut vääriin käsiin tai olet hukannut kulkutägisi, tulee sinun ilmoittaa tästä saman tien soittamalla nroon 044 708 1347.


Lamk Oy, 01.09.2015

Valitse ajankohta

Vahvista osto syöttämällä sähköpostiosoitteesi

Vahvista osto syöttämällä sähköpostiosoitteesi

Hinnat arvonlisäverottomia. Täyttämällä tietoni suostun LAMK:n käyttöehtoihin